banner est whatsapp

Sortida de l´Associació de Dones Arbocenques per conèixer la petita Venècia Catalana, Empuriabrava

L'Arboç, 03/06/2019 12:04:42

Està prevista pel dijous 13 de juny


L'Associació de Dones Arbocenques (ADA) , ha organitzat una sortida pel dijous 13 de juny amb destí a Empuriabrava, a la comarca de l'Alt Empordà (Girona). El punt de sortida en autocar serà a la plaça de Catalunya, a 2/4 de 7 del matí.

En arribar a Empuriabrava els assistents gaudiran d'un recorregut en vaixell pels canals per conèixer l'anomenada "la petita Venècia catalana". En acabar el recorregut tothom es dirigirà a Roses per dinar en un restaurant típic de la zona. El menú constarà d'amanida especial "El Cortijo", paella valenciana, postres, vi, cava i café. En acabar el dinar tindrà lloc un ball.
 

Ja a la tarda, es farà un passeig per conèixer el poble pescador de Calella de Palafrugell.
Totes les persones interessades a inscriure's han d'apropar-se al local del carrer Àngel Guimerà de l'Arboç núm. 1, al darrera de l'Escola de Puntaires, aquest dimarts 4 de juny, entre les 10 i les 11 del matí, o bé poden trucar al telèfon de l'agència de viatges "El Rasclet" 977 167 977, el més aviat que els sigui possible, ja que les places són limitades.

El preu de la sortida és de 53 euros per persona. Inclou el viatge en autocar, entrada al vaixell, dinar i assegurança de viatge.

Font: Redacció de Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat