banner est whatsapp

Actes i activitats de la XX Setmana Sense Fum a l´Arboç

L'Arboç, 27/05/2019 18:45:56

Demà dimarts col·loqui i divendres caminada amb taller de respiració


La Comissió de Salut Comunitària del CAP de L'Arboç ha organitzat diferents activitats per a celebrar la Setmana Sense Fum. Demà dimarts 28 de maig es farà un col·loqui a càrrec del grup PAF sota el títol "Consulta del tabac, abans i després", a la Biblioteca del CAP de les 12:00 a 13:00h, i és oberta a tothom.

Aquest dimarts a l'Institut de L'Arboç també es faran diverses taules informatives sobre la prevenció de l'hàbit tabàquic. Aquestes taules es duran a terme en les hores d'esbarjo del centre escolar.

El divendres 31 de maig es farà una caminada sota "Recupera la inspiració". El punt de trobada abans de la sortida serà des de davant del CAP a les 09:15 h. La caminada tindrà una durada aproximada de 1,5h. Durant la caminada també s'impartirà un taller de respiració en un parc saludable de l'Arboç.

La XX Setmana Sense Fum, del 25 al 31 de maig, té com a objectius sensibilitzar la ciutadania sobre els beneficis de respirar un ambient lliure de fum, prevenir el consum de tabac entre els joves i promoure l'abandonament de l'hàbit entre les persones fumadores.

La Setmana Sense Fum compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de l'Arboç
 

Font: Redacció de Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat