banner est whatsapp

L´Arboç actua d´urgència per solucionar els problemes amb els desaigües dels barracons de l´Escola Sant Julià

L'Arboç, 24/05/2019 10:40:11

Segons Ensenyament, propietaris de les aules prefabricades, està previst que es retirin el dia 25 de juny un cop finalitzi el curs


Ahir dijous 23 de maig l’Ajuntament de l’Arboç va activar un pla d’emergència per tal de solucionar els problemes que des de dimarts es succeixen als desaigües de les aules prefabricades que hi ha a l’Escola Sant Julià. En aquestes aules hi han alumnes d’edat infantil.

 

En un primer moment com a mesura de xoc es va optar per instal.lar lavabos portàtils tipus "Policlean" per edat infantil, mentre no es trobava una solució adequada a la gravetat de l’avaria produïda. L’Ajuntament, juntament amb els tècnics municipals, està estudiant quina és la solució més adient i ràpida per solucionar el greu problema, tenint en compte que l’escola està en ple funcionament.

 

Segons han informat els tècnics municipals, l’avaria és de màxima dificultat per resoldre degut al lloc on està situada. De moment s’està buscant una solució alternativa temporal per poder tornar els serveis a la normalitat fins a la finalització del curs escolar. El consistori està en contacte en tot moment amb la direcció del centre per coordinar totes les tasques.

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat