banner est whatsapp

Nova medalla de plata pel jove arquer arbocenc Hèctor Carretero al Campionat de Catalunya a l´aire lliure

L'Arboç, 23/05/2019 18:33:08

És un dels arquers joves més prometedors del nostre país


El diumenge 19 de maig, es va celebrar el 70è Campionat de Catalunya d'Aire Lliure a les instal·lacions del Club Tir amb Arc Pardinyes, a Lleida, amb la participació de 115 arquers de totes les categories d'arc recorbat i compost.

El jove arquer arbocenc Hèctor Carretero, del Club de Tir amb Arc l'Arboç, es va proclamar sots campió de Catalunya infantil de tir amb arc a l'aire lliure per segon any consecutiu, després de tenir una actuació molt destacada en les eliminatòries. L'Hèctor es va formar com a arquer a la delegació a l'Arboç de l'Escola Catalana de Tir amb Arc (ECTA), i ben aviat va començar a destacar en la divisió d'arc recorbat, més conegut amb el nom d'arc olímpic. Es va iniciar en competició com aleví i ja va assolir el sots campionat de Catalunya d'aire lliure en el seu primer any en categoria infantil.

Aquesta temporada, a més de participar en la lliga catalana d'aire lliure, l'Hèctor també participa en la "Liga Nacional de Cadetes y Menores de 14 años" a Madrid i està prevista la seva participació al proper Campionat d'Espanya de cadets i menors de 14 anys, que se celebrarà el pròxim mes de juliol també a Madrid.

Hèctor Carretero forma part del grup de tecnificació del Pla de Tecnificació de Base (PTB) de la Federació Catalana de Tir amb Arc, i és un dels joves arquers més prometedors del nostre país.

Font: Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat