banner est whatsapp

Pantalla gegant a l´Arbosense per veure la final de copa del rei Barça vs València

L'Arboç, 22/05/2019 19:30:53

Aquest dissabte 25 de maig a partir de les 9 de la nit, amb botifarrada prèvia al partit


Aquest dissabte 25 de maig el Futbol Club Barcelona i el València jugaran la final de la Copa del Rei a l'estadi Benito Villamarín de Sevilla. Amb motiu d'aquest important esdeveniment esportiu, la Penya Barcelonista Salvador Sadurní de l'Arboç instal·larà una pantalla gegant al local l'Arbosense per tal que tots els culers i aficionats al futbol puguin veure el partit en directe. L'entrada a l'Arbosense és lliure i gratuïta per a tothom. També hi haurà el sorteig entre els assistents de dos magnífics pernils. Qui ho vulgui podrà fer-se una foto amb una rèplica de la Copa d'Europa.

Una hora abans de la final, al voltant de les 8 del vespre, tothom que ho vulgui podrà sopar botifarra a la brasa amb pa torrat acompanyat d'un got de vi o refresc.

El preu del tiquet del sopar per a socis de la penya és de 1,50€, per acompanyant de soci 1,50€, i per a no socis 4€. Les persones que vulguin sopar han de reservar trucant al telèfon 652 916 766, o al correu electrònic penyasalvadorsadurni@gmail.com

L'esdeveniment està organitzat per la Penya Blaugrana Salvador Sadurní i compta amb la col·laboració d'Embotits Bundó i de l'Ajuntament de l'Arboç.

Font: Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat