banner est whatsapp

Caminada ecologista per recollir les deixalles de les Rutes de l´Arboç

L'Arboç, 15/05/2019 12:45:57

Tindrà lloc aquest diumenge 19 de maig i està organitzada pel Club Esportiu l´Arboç


El Club Esportiu l'Arboç organitza una nova activitat per aquest diumenge 19 de maig amb el lema  "Netegem les rutes de l'Arboç", una caminada que té un doble objectiu, fer exercici i netejar els camins de les Rutes de l'Arboç. El punt de trobada abans de sortir serà a les 8 del matí, davant de la Casa de Cultura. El recorregut previst és d'entre 6 i 8 quilòmetres, i està oberta a tothom que hi vulgui participar.

En acabar la caminada s'oferirà un esmorzar a tots els participants, gentilesa de l'Ajuntament de l'Arboç, que també facilitarà els estris de recollida per la neteja i la gestió de les deixalles. Totes aquelles persones interessades a participar en aquesta caminada s'han d'inscriure presencialment a PIJ de la Casa de Cultura, al carrer Major 37, o bé per internet al web www.esportiularboc.club/inscripcio-esdeveniment.

Les deixalles que es trobin es classificaran segons la seva tipologia i es pesaran per a saber els quilos recollits. L'activitat té l'objectiu de conscienciar la ciutadania sobre el volum d'envasos i altres residus que són abocats al medi natural.

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat