banner est whatsapp

Els Minyons de l´Arboç enceten la temporada d´actuacions

L'Arboç, 14/05/2019 18:46:43

El passat diumenge van fer els primers castells a l´Aplec de Sant Antoni Abat de la Llacuneta


Imatge: Un moment del 4d6 a la Llacuneta (autora: Maria Luisa Artells)

El passat diumenge 12 de maig els Minyons de l'Arboç van fer la primera actuació de la temporada castellera. Va estar durant l'Aplec a Sant Antoni Abat de la Llacuneta, on van bastir el 3d6, el 3d6 amb el pilar i un 4d6. També van fer 3 pilars de 4, un d’inici i dos de comiat.

Els Minyons compten amb nova junta tècnica des del passat mes de febrer, quan el llavors cap de colla Joel Alcalde decidia renunciar al càrrec per a donar pas a la recerca d'un relleu per donar un impuls de creixement als Minyons. El relleu l'agafava Joan Inglada, que compta amb el suport de Mercè Sierra, Laura Burrueco, Francisco Marín, Dani Rodon i Jaume Baladia. Ara els objectius dels Minyons de l'Arboç són els d'augmentar la colla amb nous membres i garantir les construccions bàsiques de 7.

A mesura que avanci la temporada els Minyons també buscaran treballar castells de la gamma alta de 7, amb l'objectiu d'aconseguir una actuació de nivell per la Festa Major de l'Arboç 2019. La propera actuació dels Minyons de l'Arboç és a Mollerussa aquest diumenge 19 de maig, seguint el 2 de juny a Altafulla.

El calendari de diades previstes continuarà el dissabte 8 de juny a l'Arboç, amb l'actuació d'inici temporada, diumenge 30 de juny a Calafell platja, diumenge 14 de juliol a Calafell poble, diumenge 21 de juliol a Sant Vicenç dels Horts, dissabte 3 d'agost a La Móra de Tarragona, diumenge 11 d'agost a Castelldefels, diumenge 18 d'agost a l'Arboç, amb l'actuació prèvia a la Festa Major 2019, dissabte 24 d'agost a la vigília de la Festa Major de l'Arboç, diumenge 25 d'agost a la Festa Major de l'Arboç, el diumenge 15 de setembre a la Diada del Local dels Minyons de l'Arboç, el dissabte 28 de setembre a l'Arboç en la Diada del Record, el dissabte 5 d'octubre al Serrallo de Tarragona, el dissabte 12 d'octubre a l'Arboç en la Diada de la Figuera, dissabte 19 d'octubre al barri de Sant Antoni de Barcelona, i per últim el diumenge 10 de novembre a Vilanova i la Geltrú.

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat