banner est whatsapp

Incendi en un pis de l´Arboç amb tres ferits

L'Arboç, 09/05/2019 11:38:52

Sobre les 7 del matí s´ha començat a incendiar la tercera planta d´un edifici de l´avinguda Mossèn Cinto Verdaguer


Aquest matí de dijous 9 de maig els veïns de l'avinguda Mossèn Cinto Verdaguer de l'Arboç s'han endut un gran ensurt, ja que sobre un quart de set del matí s'ha incendiat la tercera planta d'un total de quatre, de l'edifici numero 10 d'aquesta avinguda. En conseqüència de les flames la policia local de l'Arboç i els Bombers de la Generalitat han desplegat un important dispositiu per extingir les flames amb total de sis dotacions. Encara no es coneixen les causes que han provocat l'incendi.

Per seguretat, els veïns i veïnes dels habitatges de la quarta planta han quedat confinats. Dues persones han resultat ferides per inhalació de fum i han estat traslladades pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a l'Hospital del Vendrell amb pronòstic menys greu. Una altra persona ha estat donada d'alta en el mateix lloc dels fets.

Acte heroic dels agents de la Policia Local de l'Arboç

Els agents de la Policia Local han estat els primers a arribar a l'habitatge, que han aconseguit treure una persona que hi havia a dins pis sinistrat. Es tracta d'una persona incapacitada i que ha estat trobada inconscient. La ràpida actuació dels agents locals ha permès salvar aquesta persona d'una mort segura. Un dels agents de la policia arbocenca ha quedat afectat per inhalació de fum, i també ha estat traslladat a l'Hospital del Vendrell.

Font: Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat