banner est whatsapp

Milers de visitants gaudeixen de la VIII Fira Modernista del Penedès

L'Arboç, 08/05/2019 10:27:40

La Giralda i el Palau Gener i Batet van ser els principals reclams


Foto: Visita al Palau Gener Batet

La vuitena edició de la Fira Modernista del Penedès celebrada a l’Arboç el darrer cap de setmana 4 i 5 de maig va estar tot un èxit, amb milers de visitants durant les dues jornades. L'esdeveniment arbocenc va estar una vegada més un important punt d’atracció cultural i turístic al Penedès, que ha generat desplaçaments des de molts llocs indrets de Catalunya, omplint les zones d’aparcament habilitades.

La Fira Modernista del Penedès ha tingut èxit de públic, que va omplir el mercat modernista així com la resta d’actes programats, en especial les visites teatralitzades sobre l’origen de La Giralda i la seva llegenda d'amor, i les visites al Palau Gener i Batet, que han esdevingut els més concorreguts.

En l'edició d'enguany la Fira Modernista del Penedès ha estat ambientada en els balls i la música llatina de l’època recordant els indians, que una vegada més va comptar amb el primer grup arbocenc de persones ambientades d’època “Els amics del Rei Josep”, en honor a l'entranyable i peculiar personatge arbocenc de principis de segle XX.

La Marató de Teatre d’Època al Carrer, encapçalades per les companyies locals Elenc Artístic Arbocenc i L’Embruix.cat, va mantenir un constant ambient d’animació i actuacions durant tota la Fira.

La Fira Modernista del Penedès és una iniciativa de la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç.

 

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat