banner est whatsapp

Xerrada a l´Arboç sobre la motivació, les funcions i les ajudes als esportistes infantils

L'Arboç, 02/05/2019 19:31:37

Està adreçada a mares, pares i entrenadors


La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de l'Arboç i el Club de Futbol l'Arboç organitzen la xerrada amb el títol "Mamá, papá, no quiero ser futbolista", que versa sobre la motivació, les funcions i les ajudes als esportistes infantils. La xerrada tindrà lloc aquest divendres 3 de maig a 3/4 de 6 de la tarda, a la Biblioteca Municipal de l'Arboç, i anirà a càrrec d'Alberto Tavira, estudiant de Psicologia Esportiva i Coaching.

L'Alberto va jugar a futbol de petit en les categories inferiors d'equips d'elit com el Barça, el València o el Nàstic, però ho va deixar després de sentir-se excessivament pressionat pels adults. És un central ràpid, de bona complexió física i amb força caràcter damunt del terreny de joc. Més tard es va posar a estudiar psicologia, però ell volia seguir relacionat amb el món de l'esport. Arran d'aquesta experiència personal se li va ocórrer que podia ajudar a altres nens i nenes que practiquen qualsevol classe d'esport explicant la seva vivència.

L'actitud dels entrenadors, pares i mares a dins i fora del camp, la motivació, com els reptes que es puguin posar davant, etc. seran els temes que es tractaran en aquesta xerrada. L'objectiu és el de donar eines als adults per ajudar als fills a l'hora de practicar l'esport i afrontar partits, però que també són aplicables a qualsevol situació de la vida, tal com manifesta Tavira.

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat