banner est whatsapp

L´Arboç vol seguir somniant davant el Salou

L'Arboç, 26/04/2019 19:33:17

L´amateur segueix pugnant tot i el complicat escenari


Demà dissabte 27 d'abril torna el futbol al Municipal de l'Arboç. El primer equip rep el Salauris a partir de les 18.30h en una jornada amb molts al·licients.

L'Arboç vol seguir somniant amb la promoció i el cap de setmana presenta una bona ocasió per fer-ho. Els homes de Jordi Bernal s'enfrontaran al penúltim classificat, el Salauris de Salou, per mantenir-se en la cursa pels llocs capdavanters de la taula.

Només 45 minuts abans de l'inici del matx, la pilota haurà començat a rodar a Valls, on es jugarà un partit transcendental pels interessos arbocencs. Els dos rivals directes, Valls i Montblanc, es trobaran en un cara a cara que bé podria valer una plaça als Playoffs.
Amb només 15 punts per endavant, els Valls se situa a 4 punts de l'Arboç, mentre el Montblanc s'allunya a 8, pendent de la visita de l'Arboç a la penúltima setmana de competició.

Amb tot per disputar-se, la Grada Jove anima a tot el poble a gaudir del talent i l'esforç del conjunt, que haurà firmat una campanya excel·lent sigui quin sigui el resultat final.

Font: Grada Jove

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat