banner est whatsapp

Presentació a l´Arboç del Parc Rural de Montserrat

L'Arboç, 11/04/2019 12:40:34

Aquest dissabte 13 d’abril a les 6 de la tarda, a l’auditori municipal de la Casa de Cultura


Els ecologistes del Penedès fan la presentació del Parc Rural de Montserrat aquest dissabte 13 d'abril a les 6 de la tarda, a l'Auditori Municipal de la Casa de Cultura l'Arboç.

La presentació anirà a càrrec de Josep Estradé, impulsor del "Parc Rural de Montserrat", que vol desenvolupar l'activitat productiva econòmica agrícola, ramadera i forestal dels 16 municipis que en formen part, amb objectius com valorar i diferenciar els productes agraris produïts.

També hi haurà com a ponents Ada Llorens, arquitecte paisatgista, i Pau Batlle, arquitecte i membre de la plataforma ciutadana No Fem el CIM, que exposaran els avantatges que pot comportar la creació d'una regió agroalimentària del Penedès per desenvolupar una activitat en el territori respectuosa amb el paisatge dels espais agraris i forestals penedesencs.

Proposen que el futur del Penedès passi per ser l'espai de producció agroalimentària per a les àrees metropolitanes de Barcelona i Tarragona, promocionant els conceptes de proximitat, qualitat, desenvolupament respectuós amb l'entorn i la potenciació de l'enoturisme. Els ecologistes afirmen que d'aquesta manera s'evitaria que el Penedès es convertís en un espai només dedicat a la logística, amb llocs de treball precaris i com a zona de pas d'infraestructures.

L'acte de presentació està organitzat per Regió Agroalimentària del Penedès (RAP), Ateneu Arbocenc, la plataforma No Fem El Cim, amb la col·laboració del Grup d'Estudis i Protecció dels Ecosistemes Catalans (GEPEC), Ecologistes de Catalunya (EdC), Grup Ecologista del Vendrell i Baix Penedès (GEVEN), l'ONG Bosc Verd i l'Ajuntament de l'Arboç.

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat