banner est whatsapp

L´Arboç celebrarà la Setmana de la Gent Gran del 29 d´abril al 3 de maig

L'Arboç, 11/04/2019 11:46:43

S´ha programat una agenda farcida d´activitats diàries gratuïtes per a la tercera edat


Imatge: Cartell promocional de la Setmana de la Gent Gran (Font: Aj. de l'Arboç)

L'Ajuntament de l'Arboç, amb la col·laboració de l'Associació Llar de Jubilats, ha donat a conèixer l'organització del dilluns 29 d'abril al divendres 3 de maig, de la "Setmana de la Gent Gran". Aquest esdeveniment consisteix a oferir una agenda d'actes i activitats diàries gratuïtes adreçades a les persones de la tercera edat.

Els actes arrancaran el dilluns 29 d'abril a les 10 del matí a la Biblioteca Municipal, on es realitzarà la xerrada "No oblidis els teus peus" a càrrec de la podòloga Carolina Mey.

Dimarts 30 d'abril a 2/4 de 7 de la tarda, el Local Arbosense acollirà un espectacle de varietats amb música i humor. En acabar s'oferirà un pica-pica per a tots els assistents. Aquesta activitat té un aforament limitat i cal inscriure's prèviament al PIJ de la Casa de Cultura.

Dimecres 1 de maig a partir de la 1 del migdia, a la sala Polivalent s'hi celebrarà la Festa de l'1 de Maig de l'Associació Llar de Jubilats, que comptarà amb el tradicional dinar i ball fins al vespre amb el grup The Paradise. Per inscriure's i realitzar el pagament cal adreçar-se a l'oficina de la Llar de Jubilats, a Cal Freixas (c/Hospital 13), els dimarts i dijous de les 4 a les 7 de la tarda.

Per dijous 2 de maig s'han programat dues activitats. A les 10 del matí a l'Auditori Municipal tindrà lloc la xerrada "Consells de primers auxilis" a càrrec del personal sanitari del CAP de l'Arboç. A les 4 de la tarda, a la sala de la Llar de Jubilats a l'edifici de Can Freixas, se celebrà un campionat de dominó.

Divendres 3 de maig també hi haurà dues activitats. A les 10 del matí a l'Auditori Municipal tindrà lloc la xerrada "Això on ho llenço?" a càrrec del tècnic municipal de Medi Ambient de l'Ajuntament de l'Arboç. Tots els assistents a aquesta activitat seran obsequiats amb un petit detall gentilesa de la regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de l'Arboç.

El mateix 3 de maig a les 5 de la tarda, al Local Arbosense s'hi oferirà una exhibició de balls, sevillanes i pasdobles, a càrrec del Grup de Jubilats del Tívoli del Vendrell.

Totes les activitats de la Setmana de la Gent Gran, excepte la Festa de l'1 de maig, són gratuïtes. Per a més informació cal adreçar-se al Punt d'Informació Juvenil de la Casa de Cultura (Major, 37). Aquesta és una iniciativa impulsada per la regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament de l'Arboç, amb la col·laboració de l'Associació Llar de Jubilats de l'Arboç

 

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

Programa d'actes
Programa festa 1 de maig
AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat