banner est whatsapp

Intens cap de setmana de curses per als runners del Club Esportiu l´Arboç

L'Arboç, 11/04/2019 10:26:42

Gran participació arbocenca en curses a Praga, Saragossa, Cap de Creus, Vilanova i la Geltrú, i La Pobla de Montornès


Foto: Gaspar Temprano i Jorge Pellicer van participar en ·"L'Sportisimo Half Marathon Prague 2019"

Més imatges: https://www.facebook.com/groups/clubesportiularboc/

El passat cap de setmana 6 i 7 d’abril els runners del Club Esportiu l’Arboç van participar en 5 curses

Gaspar Temprano i Jorge Pellicer van participar en ·"L'Sportisimo Half Marathon Prague 2019". Van viatjar a Praga per conèixer i gaudir corrent la ciutat, sense marcar-se objectius, i fent la mitja marató per viure-hi sensacions. La cursa té un recorregut sense gaire desnivell que va resseguint el riu Moldova per les seves dues riberes. Van passar per alguns dels principals atractius de la ciutat com són La Casa Dansant, el Teatre Nacional o el Rudolfinum. Finalment van arribar a la línia de meta amb un temps total d'1 hora, 30minuts i 14 segons.

Sergio Rodríguez Martos va participar en la "Trail Cap de Creus", una cursa molt ràpida i explosiva de 12 quilòmetres amb 700 metres de desnivell positiu durant els primers 5 km. Un inici de cursa molt ràpid i dur amb els tres primers classificats, on al Sergio li va faltar una mica "d'espurna", ja que no tenia bones sensacions. Va estar a la baixada on va poder córrer molt ràpidament i sentir-se bé. Una cursa 10 al bell naixement dels Pirineus, amb vistes impressionants de neu i mar. Finalment el Sergio va quedar a la 7a posició de la general, fent millor temps que el 1r classificat de la passada edició.

Miguel Ángel del Río i José Manuel Ramón van participar en la "10k Mann-Filter XIII Marató Ciutat de Saragossa”. El Miguel va fer un temps de 54 minuts i 16 segons, després de dos anys del seu accident i molt lluny de la seva marca, però on s'hi va trobar molt còmode. José Manuel va aconseguir fer un temps de 58 minuts i 59 segons, aconseguint baixar la seva marca personal en 3 minuts. Va patir al voltant del kilòmetre 7, però després es va sentir molt còmode, canviant el ritme fins a trobar la porta de la Basílica del Pilar. Va estar una carrera plena d'emocions per a tots dos.

L'Ana del Río va córrer diumenge a la "Cursa dels Colls" de Vilanova i la Geltrú, donant suport a Mery, una amiga seva que ha decidit iniciar-se en aquest esport. La Cursa dels Colls té un recorregut molt bonic de 8,5 km, passant per corriols i un tram per la vora del mar. Van acabar la cursa amb un temps de 57 minuts i 23 segons, molt contentes i satisfetes d'haber compartit juntes aquesta experiència.

Xavier Lluch Mollar va participar en la "Trail Pobla de Montornès", on va fer un temps d'1 hora i 4 minuts. Les seves sensacions van ser molt bones, tot i ser el primer cop que participava en una carrera de trail amb desnivell important. La cursa d'11 quilòmetres va transcórrer per camins, trialeres i zones de bosc.

També cal recordar i destacar la participació d'Anna Vilanova el diumenge 24 de març a "L'Encantada" de Guardiola de Font-Rubí. "L'Encantada" és una cursa curta de 12Km amb 243 metres de desnivell positiu, que l'Anna va completar amb un temps d'1 hora i 39 minuts. La cursa començava amb 4 km seguits de pujada per camins entre vinyes, combinant trams planers fins al primer avituallament al quilòmetre 6. Des d'aquest punt fins al quilòmetre 10 s'iniciava un tram per corriols i bosc molt agraït en un dia molt calorós. El darrer tram sortia del bosc i s'enfilava pendent amunt fins a trobar de nou les vinyes que portaven fins a Font-rubí. Una cursa calorosa però en un entorn excepcional amb vista als quatre cantons des de la part més elevada de Guardiola de Font-rubí. Cursa de muntanya molt recomanable amb molt bona organització.

 

Font: Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat