banner est whatsapp

La VIII Fira Modernista del Penedès presenta la ´Llegenda d´amor de La Giralda´

L'Arboç, 09/04/2019 10:21:59

Aquest dissabte 13 d’abril a les 7 de la tarda es farà l’acte de presentació a l’Auditori Municipal


Imatge:

La VIII Fira Modernista del Penedès presenta com a principal novetat la representació a La Giralda de la peça teatral "La Llegenda d'amor de La Giralda", una obra inspirada en una història d'amor real que va determinar la construcció d'aquest emblemàtic edifici de l'Arboç.

L'Ajuntament de l'Arboç realitzarà l'acte de presentació d'aquesta escenificació de la llegenda d'amor de La Giralda, i del seu cartell promocional aquest dissabte 13 d'abril a les 7 de la tarda, a l'Auditori Municipal de la Casa de Cultura, al C/Major 37.

L'acte comptarà amb la presència de l'alcalde de l'Arboç, Joan Sans, el regidor de Turisme i Promoció Econòmica, Alfons Ribas, el propietari de La Giralda de l'Arboç, Manuel Camino, el president de l'Elenc Artístic Arbocenc, Josep Maria Arnan, el director de l'Elenc i autor de l'obra, Xavier Canals, i el dissenyador del cartell i el programa de la Fira Modernista, Joaquim Sicart.

La VIII Fira Modernista del Penedès se celebrarà a l'Arboç els dies 4 i 5 de maig. És un esdeveniment creat i organitzat per la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de l'Arboç amb el suport del Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge de la Generalitat de Catalunya mitjançant el "Pla de Barris", del qual el municipi de l'Arboç n'és beneficiari.

 

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat