banner est whatsapp

´Andrea Motis, la trompeta silenciosa´ s´estrena avui divendres a les cartelleres

L'Arboç, 05/04/2019 13:06:29

És una pel·lícula escrita y dirigida per l´arbocenc Ramont Tort


El documental "Andrea Motis, la trompeta silenciosa" s'estreba aquest cap de setmana sota la direcció de l'arbocenc Ramon Tort.

El documental repassa com Motis va despuntar des de petita com a cantant, trompetista i saxofonista, i com amb 14 anys va rebutjar una oferta del segell Blue Note; als 16 anys Universal va trucar a la seva porta, "però no estava preparada", fins als 21, quan li va arribar el moment de saltar als escenaris més cobejats del jazz internacional.

El film segueix molt de prop el procés pel qual Motis ha decidit passar per convertir-se en una figura internacional del jazz i, per aconseguir-ho, Tort ( "Kids and music", 2012) s'enganxa a ella durant l'any que precedeix la gravació del seu primer disc, a Nova York.

"El documental mostra un moment crucial en la vida d'una jove, que un dia està cantant amb Omara Portuondo al Beacon Theatre de Nova York i un altre dia menja d'una carmanyola entre classe i classe mentre repassa partitures en un parc", explica Tort.

"La trompeta silenciosa" mostra una Andrea que "no vol ni l'èxit ni la fama, sinó viure el present", així com una història sobre canvis vitals, dubtes, pors, contradiccions i jazz.

Veure el tràiler: https://www.youtube.com/watch?v=VlkvcktWUA0

Font: Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat