banner est whatsapp

El diumenge 14 d´abril es representarà a l´Arboç l´obra de teatre ´Maria Rosa´

L'Arboç, 05/04/2019 10:36:44

L´obra és un clàssic d´Àngel Guimerà, i anirà a càrrec de l´Elenc Artístic de Banyeres. Entrades anticipades a la venda a la Papereria Montserrat


L'Arboç té una nova cita amb el teatre el diumenge 14 d'abril. L'Elenc Artístic de Banyeres pujarà a l'escenari de 'El Centre' per representar 'Maria Rosa', una obra essencial d'Àngel Guimerà.

La trama de l'obra descriu les intrigues, les tràgiques passions amoroses i les pulsions sexuals reprimides en el triangle que formen la Maria Rosa, l'Andreu i en Marçal, tres peons caminers que es coneixen en les feines de construcció de la carretera. La Maria Rosa, que es casarà amb l'Andreu, veurà com el seu marit és acusat de la mort del capatàs i enviat a una presó d'Àfrica, on morirà. Més endavant el Marçal, el culpable real de l'assassinat, aconsegueix de casar-se amb la vídua, desig que covava des que es van conèixer. Quan la Maria Rosa sàpiga la veritat es produirà el desenllaç fatal.

L'obra començarà a les 7 de la tarda, i les entrades anticipades ja estan a la venda a la Papereria Montserrat, al carrer de l'Hospital núm. 20 de l'Arboç, amb un preu de 10 euros. L'esdeveniment teatral està organitzat per l'Elenc Artístic Arbocenc, amb la col·laboració de l'Ajuntament de l'Arboç.

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat