banner est whatsapp

280 alumnes de 3er i 4rt d´ESO veuen el documental ´26 d´abril, Play Again´ i conversen amb el protagonista

L'Arboç, 04/04/2019 20:26:00

Respón a una activitat programada de l’Institut de l´Arboç per a conscienciar als joves sobre l’esport i la violència


280 alumnes de 3er i 4rt d'ESO de l'Institut de l'Arboç van realitzar el passat divendres 29 de març una activitat molt especial. Es tractava del visionament del documental "26 d'abril, Play again", amb la posterior xerrada amb el seu protagonista, Raúl Sánchez.

El documental versa sobre la conscienciació social, la reivindicació d'un esport sense de violència, l'amistat i la superació personal mitjançant una història real i en primera persona del protagonista.

Raúl Sánchez jugava de davanter al club de futbol del Lloreda, competint en la Lliga de l'Associació de Veterans Vallès – Maresme. El dia 26 d'abril del 2014, durant d'un partit, un jugador de l'equip rival li va donar un fort cop de peu a l'esquena que el va deixar tetraplègic. Quatre anys després, el 26 d'abril del 2018, es va estrenar el documental dirigit pel seu amic Guillermo Cruz, realitzador i productor de cinema.

En Raul desitja que el seu cas ajudi a crear consciència i reivindicar un esport lliure de violència. Amb la seva història explicada en aquest documental, també vol fer valdre l'esforç i la superació davant d'una situació tan difícil i extrema.

Veure el teaser del documental: https://youtu.be/7PMZKQMoPu0

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat