banner est whatsapp

L´equip BEC i POTA de l´Arboç participa a la Trailwalker Oxfam aquest cap de setmana

L'Arboç, 04/04/2019 18:38:01

L´Ajuntament de l´Arboç ha fet una donació 150€ a l´equip. És el segon cop que el consistori s´implica en la causa solidària de la cursa, fer pous d´aigua potable en països del tercer món.


L'equip, format per esportistes arbocencs ja va participar en les darreres edicions de 2017 i 2018 de la Trailwalker, i ara tornen a repetir l'experiència amb més força i ganes, sense deixar mai de posar la mirada en la finalitat solidària de la prova, que recapta fons per portar aigua potable als països del tercer món.

El proper cap de setmana 6 i 7 d'abril BEC I POTA recorrerà els 100 quilòmetres entre Olot i Sant Feliu de Guíxols d'una tirada. Han hagut de recaptar un total de 1.500 euros en donatius per Oxfam Intermón. L'Ajuntament hi ha col·laborat amb 150 euros per ajudar a l'equip a assolir la xifra i poder participar-hi. Diversos comerços, empreses i particulars de la Vila i rodalia també han fet donatius per fer realitat aquesta tercera participació dels arbocencs.

Aquests diners van destinats íntegrament i exclusivament a potabilitzar aigua en països molt necessitats, obertura de nous pous i actuacions amb sistemes d'extracció, emmagatzematge i canalització. Els 100 km que caminen són similars als que dones i nens fan a l'Àfrica, amb garrafes i bidons als seus caps i espatlles per aconseguir aigua per sobreviure.

Per a més informació i donacions podeu visitar el web: https://trailwalker.oxfamintermon.org/ca/equipos/ficha/BCN2019/G2
També podreu seguir-los als hashtags: #100kmsunacausa, #kmsquecanvienvidas, #josocbecipota.

El Trailwalker era un exercici d'entrenament militar a Hong Kong. El 1981 va passar a convertir-se en un esdeveniment Oxfam per recaptar donatius. Avui és un dels principals desafiaments esportius del món, amb 16 esdeveniments a 11 països. Des de la primera edició de 2011, ja han participat en l'Oxfam Intermón Trailwalker més de 2.400 equips, amb una recaptació superior als 5 milions d'euros.

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat