banner est whatsapp

Aquest divendres 5 d´abril arriba la Desfilada de Moda de l´Institut de l´Arboç 2019

L'Arboç, 02/04/2019 10:28:07

Començarà a les 9 de la nit i l´entrada donatiu és de 7 euros


Imatge: Cartell promocional de la desfilada (Font: Institut de l'Arboç)

L´alumnat de 1r de batxillerat de l´Institut de l´Arboç organitza un any més la popular desfilada de moda amb l´objectiu de recaptar fons per destinar-los al seu viatge de fi de curs, i a l'hora donar a conèixer els comerços col·laboradors i els seus productes i serveis. Aquest any els alumnes viatjaran a la República Txeca, amb estada a la ciutat de Praga, una de les ciutats més belles de Centreeuropa.
La desfilada és aquest divendres 5 d'abril a les 9 de la nit, a les mateixes instal·lacions de l'Institut de l'Arboç.

Amb el pas dels anys la cita arbocenca ha adquirit molt prestigi, convertint-se en un viu aparador per conèixer les tendències primavera-estiu 2018. Per unes hores alumnes i voluntaris de totes les edats pugen a l´escenari per desfilar per la passarel·la com autèntics models, amb el gran esforç de tot l´staff de vestuari, perruqueria i maquillatge que hi ha al darrere perquè tot vagi sobre rodes.

La desfilada és possible gràcies a la implicació de l'AMPA i dels mestres de l'institut, que compten amb el suport de l'Elenc Artístic Arbocenc, l'Esbart Santa Eulàlia de Banyeres, dels ajuntaments de l'Arboç i Banyeres del Penedès, i la indispensable col·laboració amb productes i serveis que aporten els professionals de moltes botigues, empreses i establiments de l'Arboç i de la comarca, ja sigui posant a disposició dels nois i de les noies la roba, complements, pentinats i maquillatges que es presenten o amb moltes altres aportacions.

En l´edició d´enguany cal destacar l´actuació de l'escola de dansa La Factoria de El Vendrell, que delectarà al públic assistent amb les seves coreografies. També hi haurà una actuació musical a càrrec de Claudia Garcia i Júlia Sevé

El públic tindrà l'oportunitat de conèixer els colors i les novetats per aquesta temporada primavera-estiu. Durant la desfilada es presentarà moda infantil, pijames, banyadors, moda informal, complements, esportiva, folklòrica, urbana, d'èpoques, de nit i de núpcies. La desfilada començarà a les 9 de la nit a les instal·lacions de l'Institut de l'Arboç i l'entrada-donatiu és de 7 euros, que inclou 10 números per participar en el sorteig d'una magnífica tablet valorada en 150 euros. El recinte comptarà amb servei de barra i entrepans.

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat