banner est whatsapp

A la venda les entrades de la festa de l´1 de Maig de la Llar de Jubilats de l´Arboç

L'Arboç, 28/03/2019 20:16:03

Dinar, concert i ball amb el grup The Paradise


La Llar de Jubilats de l'Arboç ja prepara la seva tradicional festa de l'1 de Maig i ja s'han començat a vendre les entrades. La celebració es farà a la Sala Polivalent Municipal, i començarà a la 1 del migdia del dimecres 1 de maig amb un concert a càrrec del duo The Paradise. Tot seguit, cap a les 2 de la tarda, se servirà un vermut a tots els assistents. El dinar se servirà a partir de 2/4 de 3, a càrrec del servei de càtering Teca Teca.

El menú constarà d'entremesos amb ensaladilla i embotits de primer plat. De segon hi haurà fideuada, i pijama de postres, tot acompanyat amb cafès i copa de cava. Acabats de dinar, sobre 2/4 de 5, començarà el ball amb el grup musical The Paradise. Al voltant de 2/4 de 6 tindran lloc els parlaments i les salutacions de les institucions i autoritats locals. El ball seguirà a les 6 de la tarda i fins a les 8 del vespre quan es donarà punt final a la festa.

El preu de l'entrada és de 14 euros per a socis de l'entitat, i de 20 euros per als no socis, i es poden adquirir els dies 2, 4, 9, 11 i 16 d'abril de 4 a 7 de la tarda, a l'oficina de la Llar de Jubilats, al carrer de l'Hospital núm. 54. És necessari presentar el carnet de soci i estar al corrent de pagament.

La festa de l'1 de maig està organitzada per l'Associació Llar de Jubilats de l'Arboç, i compta amb la col·laboració de Ceràmiques del 1808 i de l'Ajuntament de l'Arboç.

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat