banner est whatsapp

L´Arboç i el Valls lluitaran per la tercera plaça aquest dissabte

L'Arboç, 27/03/2019 19:10:21

El partit és a 2/4 de 7 de la tarda, i des de la Grada Jove d´animació fan una crida a tothom per tornar a omplir les grades


Aquest dissabte 30 de març el CF l'Arboç rep el Valls en un partit que gairebé es viurà com una final. A tan sols vuit jornades perquè finalitzi la temporada, ambdós equips lluitaran per la tercera plaça al duel que es disputarà al municipal a les 18:30h.

L'Arboç se la juga davant del Valls. Només un punt separa els dos equips en la classificació i qualsevol ensopegada pot significar quedar fora de la competició per la promoció. Les lesions de Vicario i Suau són importants, però s'espera que tothom vagi al màxim en una ocasió tan important.

Jugadors i club confien a poder repetir l'èxit d'assistència i animació de l'anterior cita al Municipal d'Esports, on l'Arboç es va imposar al Llorenç amb claredat amb un resultat final de 4 a 2. El planter és conscient de l'escalf que transmet el poble i demana tot el suport possible.

Des de la Grada Jove d'animació de l'Arboç fan una crida per tornar a omplir l'estadi: "La gent no ha fallat els dies claus i segur que el dissabte veurem un Municipal ple de color groc".

La formació promet animar des de l'escalfament en un cap de setmana cabdal pels interessos del club local.

 

Font: Grada Jove

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat