banner est whatsapp

Obertes les inscripcions de parades de la VIII Fira Modernista del Penedès de l´Arboç

L'Arboç, 27/03/2019 18:28:02

Totes aquelles persones i/o empreses que ho desitgin poden informar-se enviant un correu a: turisme@arbocenc.cat


Els dies 4 i 5 de maig l'Arboç celebrarà la vuitena edició de la Fira Modernista del Penedès. Un esdeveniment totalment consolidat que en tan sols set edicions s'ha convertit en un referent al nostre territori, i com una de les millors fires de temàtica modernista de Catalunya.

Amb l'objectiu de consolidar l'èxit de la Fira, avui s'ha obert el termini d'inscripció de parades per participar en la pròxima edició de la Fira Modernista del Penedès. Totes aquelles persones i/o empreses que ho desitgin poden informar-se enviant un correu a l'adreça turisme@arbocenc.cat

Amb el teatre d'època al carrer emmarcat en el modernisme com a eix temàtic central, aquesta edició mostrarà els balls i la música llatina de l'època per a commemorar els indians de l'Arboç i de tot el Penedès. Les previsions per aquesta vuitena edició són molt bones i s'espera reeditar el gran èxit, tant de públic com organitzatiu obtinguts en la setena edició.

La Fira Modernista del Penedès és una iniciativa de la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de l'Arboç.

Font: Redacció de Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat