banner est whatsapp

L´Ajuntament organitza L´Arboç Remember Festival per recaptar fons per una entitat local de protecció d´animals abandonats

L'Arboç, 15/03/2019 18:48:22

Serà el dissabte 30 de març a partir de les 23:00h, a la sala Polivalent del Poliesportiu municipal amb entrada gratuïta


L'Ajuntament de l'Arboç organitza "L'ARBOÇ REMEMBER FESTIVAL" amb la col·laboració de les entitats arbocenques "Segundas Oportunidades" i "Reaktor Group" amb l'objectiu de recaptar diners per a la recuperació i defensa dels animals abandonats.
L'entitat Segundas Oportunidades s'ha creat recentment i està composta per un grup d'arbocencs i arbocenques que tenen per objectiu el rescat i recuperació d'animals abandonats a la nostra vila i voltants.

L'Arboç Remember Festival comptarà amb un cartell de luxe amb discjòqueis de primer ordre com Dj.Ricardo F, resident de la mítica discoteca Chasis de Mataró, o el dj resident de la coneguda discoteca Pont Aeri Dj.Sonic a més d'altres dj's com "Ruly y Traka" de Lleida, Dj. Jordi K-staña i el dj arbocenc Dj.Peyes.

La festa serà el dissabte 30 de març a partir de les 23:00h, a la sala Polivalent del Poliesportiu municipal. L'entrada serà gratuïta i tots els beneficis aniran destinats a l'entitat Segundas Oportunidades.

Font: Redacció de Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat