banner est whatsapp

Els arbocencs Ricard i Marc Ribas participen en l´11è Panda Raid

L'Arboç, 12/03/2019 10:10:51

L´Ajuntament de l´Arboç hi col·labora amb 300 euros de materials per entregar en escoles de les localitats per on transcorre la carrera


Des del passat divendres 8 de març els germans arbocencs Marc i Ricard Ribas participen en l'11a edició del Panda Raid, un ral·li a l'estil del París Dakar, però pel desert del Marroc. L'11a edició consta d'un total de sis etapes, que juntes sumen més de 3.000 quilòmetres, amb punt final a Marràqueix, després de recórrer camins, pistes i desert de Sàhara. Els germans ja hi van participar l'any passat, finalitzant la prova en la posició 54 d'un total d'uns 200 participants en la categoria 4x2 (la dels cotxes amb tracció motora només a les rodes davanteres). La dificultat del Panda Raid radica en què els participants no poden dur a bord sistemes electrònics de navegació GPS ni localitzador. Una simple brúixola i un mapa de ruta són les úniques eines disponibles per moure´s pel desert.

Cal destacar que l'Ajuntament de l'Arboç ha col·laborat novament amb la iniciativa dels germans Ribas de córrer la cursa de manera solidària, aportant material per valor de 300 euros. Els germans Ribas, aprofiten l'espai lliure que els queda al vehicle per carregar aquest material solidari per entregar-lo en escoles dels pobles per on transcorre la carrera.

El Panda Raid és una de les proves més singulars i participatives per ser molt més econòmica que la majoria de competicions d'aquest tipus, on els equips van preparats amb milers d'euros en materials de recanvi i assistència. Per això en aquesta edició del raid hi participen 392 vehicles.

Escolta l'entrevista

Font: Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat