banner est whatsapp

L´Ajuntament de l´Arboç inicia la 3a edició dels Pressupostos Participatius

L'Arboç, 07/03/2019 13:36:30

S´obre el període de recollida de propostes, que estarà obert fins al divendres 29 de març. L´Ajuntament sotmet a votació de la ciutadania una partida de 50.000 euros


Foto: Bústia i formularis del pressupost participatiu 2019 a l'entrada de l'Ajuntament de l'Arboç (font: Ràdio l'Arboç)

L'Ajuntament de l'Arboç, des de la regidoria de Participació Ciutadana, impulsa els pressupostos participatius 2019 abans que s'acabi la present legislatura, i ja ha obert la tercera convocatòria d'aquesta iniciativa, per la qual es destina aquest any una partida de 50.000 euros, el doble que en la primera edició, perquè arbocencs i arbocenques majors de 16 anys proposin i escullin a quines actuacions la volen destinar.

Des de la Regidoria de Participació Ciutadana s'explica que amb aquesta nova convocatòria es dóna continuïtat a un projecte que va néixer amb la vocació d'esdevenir protagonista en l'aposta global de l'Ajuntament per impulsar la participació ciutadana a la vila, amb la implicació d'arbocencs i arbocenques que any rere any aporten les seves propostes de millora.

Les propostes es poden fer fins al 29 de març a través del web arbocencopina.cat o dipositant la butlleta corresponent dins una de les bústies habilitades a l'Ajuntament, la Biblioteca Municipal i la Casa de Cultura. Posteriorment, totes les propostes recollides seran valorades i quantificades pels serveis tècnics municipals. Totes aquelles que compleixin els requisits i no superin el pressupost fixat passaran a la següent fase, el Fòrum Ciutadà de Priorització, on els assistents hauran de seleccionar un nombre determinat de projectes que seran sotmesos, en la darrera fase, a la votació popular.

Pel que fa a l'edició del passat 2018 dels pressupostos participatius, des de l''Ajuntament de l'Arboç afirmen que estan treballant en l'execució de la proposta guanyadora. En aquests moments, els serveis tècnics municipals estan estudiant i analitzant el projecte guanyador en l'edició del Pressupost Participatiu de l'any passat. L'objectiu de l'Ajuntament és poder desplegar-lo durant els pròxims mesos.

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat