banner est whatsapp

Obertes les inscripcions de la 4a Caminada Solidària i 4t Trail d´Iniciació per les Rutes de l´Arboç

L'Arboç, 27/02/2019 19:52:33

Organitzat per l´Institut de l´Arboç, se celebrarà el diumenge 24 de març


El diumenge 24 de març de 2019 l'Institut de l'Arboç organitza la quarta edició de la Caminada Solidària i Trail d'iniciació, aquesta vegada amb una distància de 10 km, que transcorrerà entre la Ruta 1 i la Ruta 2 de les "Rutes de l'Arboç", recorregut per les barraques de pedra seca de l'Arboç. Es tracta d'un circuit que passa per boscos, corriols i camins entre vinyes. Aquesta activitat esportiva i solidària està inclosa en el projecte de servei comunitari de l'Institut, i és la darrera i com a cloenda d'aquest.

Fins al dimecres 6 de març el preu de la inscripció és de 10 euros. A partir d'aquesta data i fins al 20 de març el preu de la inscripció serà de 12 euros, i el mateix dia de l'esdeveniment de 14 euros. La inscripció inclou una samarreta tècnica, la bossa del corredor, botifarra i beguda. La inscripció pot formalitzar en línia mitjançant l'enllaç web:
http://www.athleticevents.net/inscripcio/4a-caminada-solidaria-i-trail-d-iniciacio-de-l-arboc-625, o també presencialment a l'Institut de l'Arboç o al PIJ de la Casa de Cultura del carrer Major.

La recaptació de les inscripcions anirà destinada als bancs d'aliments dels ajuntaments col·laboradors, el de l'Arboç, Banyeres, Bellvei i Castellet i la Gornal. L'esdeveniment comptarà amb la col·laboració de l'AMPA de l'Institut de l'Arboç i del Club Esportiu l'Arboç.

 

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat