banner est whatsapp

Balanç molt positiu a l´Arboç a mitja temporada del projecte ´FutbolNet´

L'Arboç, 22/02/2019 10:16:49

Per tercer any 40 infants gaudeixen de l’esport amb valors impulsat per la Fundació Futbol Club Barcelona i l’Ajuntament de l’Arboç.


L’Arboç acull per tercer any consecutiu una de les aules del projecte “FutbolNet, qui té valors guanya”, impulsat per la Fundació del Futbol Club Barcelona conjuntament amb l’Ajuntament. El balanç a meitat de temporada és molt positiu.

 

Els dilluns i dijous de les 17:25h a les 18:55h a les pistes de futbol de l’Institut de l’Arboç, els 40 nens i nenes gaudeixen de l’esport amb valors. ´FutbolNet´ és un projecte basat en la metodologia Futbol3, una nova eina d’intervenció social a Catalunya, d’èxit reconegut en experiències a Colòmbia i a Alemanya. És un mètode innovador que reeduca a través de l’esport i permet treballar amb grups de joves temes com la convivència, la discriminació, el gènere, etc.


FutbolNet és un projecte esportiu social subvencionat íntegrament per l’Ajuntament de l’Arboç. Va començar el passat novembre i finalitzarà el proper mes de maig de 2019.

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat