banner est whatsapp

L´equip BEC i POTA participarà per tercera vegada consecutiva a la Trailwalker Oxfam Intermón

L'Arboç, 14/02/2019 18:46:50

El recorregut és de 100 quilòmetres d´una tacada, entre Olot i Sant Feliu de Guíxols


L'equip, format per esportistes arbocencs ja va participar en les darreres edicions de 2017 i 2018 de la Trailwalker, i ara tornen a repetir l'experiència amb més força i ganes, sense deixar mai de posar la mirada en la finalitat solidària de la prova, que recapta fons per portar aigua potable als països del tercer món.

Els dies 6 i 7 d'abril BEC I POTA recorrerà els 100 quilòmetres entre Olot i Sant Feliu de Guíxols d'una tirada, però abans han de recaptar un total de 1.500 euros en donatius per Oxfam Intermón. Aquests diners van destinats íntegrament i exclusivament a potabilitzar aigua en països molt necessitats, obertura de nous pous i actuacions amb sistemes d'extracció, emmagatzematge i canalització. Els 100kms que caminen són similars als que dones i nens fan a l'Àfrica, amb garrafes i bidons als seus caps i espatlles per aconseguir aigua per sobreviure.

L'equip Bec i Pota ofereix als comerços i empressis de l'Arboç i rodalia la seva pàgina de Facebook, i si el donatiu és "important", estamparan el logotip d'aquestes a la samarreta que lluirà l'equip el dia de la Trailwalker.

Per a més informació i donacions podeu visitar el web: https://trailwalker.oxfamintermon.org/ca/equipos/ficha/BCN2019/G2
També podreu seguir-los als hashtags: #100kmsunacausa, #kmsquecanvienvidas, #josocbecipota.

El Trailwalker era un exercici d'entrenament militar a Hong Kong. El 1981 va passar a convertir-se en un esdeveniment Oxfam per recaptar donatius. Avui és un dels principals desafiaments esportius del món, amb 16 esdeveniments a 11 països. Des de la primera edició de 2011, ja han participat a l'Oxfam Intermón Trailwalker més de 2.400 equips, amb una recaptació superior als 5 milions d'euros.

"El dia a dia dels entrenaments, les activitats per recaptar fons, la causa solidària i la convivència en xarxes socials i amb la resta d'equips, són una oportunitat única de transcendir les relacions personals més enllà del merament esportiu", manifestava davant dels micròfons de Ràdio l'Arboç, Antonio Fernández, portaveu de l'equip Bec i Pota, que també va aprofitar per agrair les donacions i els suports en les dues darreres edicions de la caminada, i animava a tothom a posar el seu granet de sorra per fer realitat la seva participació en la de 2019.

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat