banner est whatsapp

Es busquen voluntaris per a la nova Brigada Civil de Protecció Animal de l´Arboç

L'Arboç, 13/02/2019 10:33:33

La presentació d´aquesta iniciativa serà el pròxim dimarts 19 de febrer a l´Auditori Municipal


Amb l'eslògan 'Totes les coses bones neixen d'una actitud d'estima cap als altres, T'apuntes?', la nova Brigada Civil de Protecció Animal busca voluntaris que vulguin dedicar una part del seu temps lliure al benestar animal i al compliment de la normativa local per part dels propietaris dels animals de companyia. Amb aquest objectiu, el pròxim dimarts 19 de febrer a les 2/4 de 8 del vespre a l'Auditori Municipal, es presentarà aquest projecte als assistents.

Els voluntaris rebran una àmplia formació sobre la normativa local, autonòmica, nacional i internacional en protecció i benestar animal, comportament animal, tinença responsable, bioseguretat, i primers auxilis.

Entre les tasques que duran a terme en coordinació amb la Policia Local, seran les d'informar, sensibilitzar, requerir i promoure actituds responsables que fomentin la qualitat de vida dels animals, la tinença responsable i també el civisme i la convivència.

El perfil de voluntari que es busca és el d'una persona major de 25 anys, sense antecedents penals, amb empatia, iniciativa i autocontrol. Totes les persones interessades a fer de voluntaris han d'enviar un mail amb les seves dades a brigada.cpa@gmail.com

Imatge: Cartell promocional de la Brigada

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat