banner est whatsapp

L´Hotel Don Pelayo de l´Arboç inclòs en els allotjaments del Carnaval del Penedès Marítim

L'Arboç, 08/02/2019 14:10:05

El Baix Penedès ofereix paquets turístics pel cap de setmana de l´1 al 3 de març


Foto: Entrada de l'Hotel Don Pelayo de l'Arboç

Els municipis de El Vendrell, Calafell i Cunit segueixen amb la seva estratègia de coordinar els seus Carnavals i fer una promoció conjunta, amb un complement turístic que s'ha impulsat junt amb el Gremi d'Hostaleria del Baix Penedès. Es tracta d'uns paquets turístics pel cap de setmana del Carnaval (1-3 març) en els quals inclouen dues nits d'hotel amb els seus esmorzars, el dinar i el sopar del dissabte, amb una entrada per la discoteca Vips de Calafell, tot per un preu de 130 euros per persona.

Amb aquests paquets es vol que els visitants allarguin la seva estada durant tot el cap de setmana, i també es busca atraure gent d'altres punts, com ara Navarra o l'Aragó.

Els hotels que formen part d'aquesta promoció de cara al Carnaval del Penedès Marítim són el Nuba (Coma-ruga), el Miramar (Calafell), l'Adia (Cunit) i el Don Pelayo (l'Arboç). Entre els restaurants que es poden escollir per menjar hi ha l'Ancora 2 del Vendrell, el Kursaal, Las Brasas, el Petit Duval, el Pa Torrat o l'Ancora 1 de Calafell, i l'Arrosseria de Cunit, entre d'altres. Els paquets s'ofereixen a través del tour operador Calafell Evasion, i seran promocionats pels consistoris, el Consell Comarcal i el Consorci d'Enoturisme Penedès.

Des del Gremi d'Hostaleria afirmen que ja treballen en altres paquets de cara a aquesta primavera, i animen als establiments de restauració de la comarca que no són de l'entitat perquè s'hi sumin.

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat