banner est whatsapp

L´alcalde de l´Arboç Joan Sans manifesta ser víctima d´una persecució per part d´un policia municipal

L'Arboç, 07/02/2019 10:16:30

L´agent li ha posat un gran nombre de multes durant la legislatura


L'alcalde de l'Arboç, Joan Sans, va demanar en el darrer Ple municipal del passat 31 de gener el suport de tots els grups de l'oposició sobre el presumpte assetjament i persecució que està patint en els últims anys per part d'un agent del cos de la Policia Local.

Sorgit d'una pregunta de l'oposició per part de La CUP en l'apartat de precs i preguntes del ple ordinari, l'alcalde va disseccionar una llarga recopilació de les multes que ha rebut per part d'un sol agent en els darrers anys. Sans va afirmar que només es tracta d'un recull d'unes quantes multes, però que encara n'hi ha més.

Aquest gran nombre de sancions emeses pel mateix agent demostraria la presumpta persecució de la qual Sans assegura que n'és víctima. Durant la seva exposició dels fets, l'alcalde també va posar de manifest que en el seu cas no es va actuar amb el protocol que correspon com en qualsevol altra persona quan es detecta un vehicle que pot estar abandonat a la via pública. Va explicar que tal com ordena aquest protocol, el primer tràmit que s'ha de dur a terme és el d'intentar localitzar el propietari i que en el seu cas no es va fer. Aquest protocol que segueix la Policia Local de l'Arboç és el mateix que segueixen totes les policies locals de Catalunya.

Joan Sans també va explicar que si no havia fet públic abans aquests fets era per evitar perjudicar el funcionament del cos de la Policia Local i per evitar que fos acusat d'abús de poder, i que arran dels darrers esdeveniments esdevinguts creu que ha arribat el moment de donar-ho a conèixer.

Durant el Ple municipal, l'alcalde de l'Arboç i l'equip de govern municipal en nom de tot el Consistori, van expressar el total suport al cos de Policia Local i a l'excel·lent tasca que desenvolupa les 24 hores del dia els 365 dies de l'any.

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat