banner est whatsapp

Aquest diumenge 10 de febrer se celebrarà a l´Arboç el XXVIIè Cros Escolar

L'Arboç, 06/02/2019 10:37:59

a prova començarà a les 11 del matí a zona mestral, on participaran més de mig miler de joves des dels 3 fins a la categoria de majors de 18 anys


Imatge:  Cartell del XXVIIè Cros Escolar de l’Arboç, amb el dibuix d’Ariel Garcia Zaera, alumne de 5è de l’Escola Sant Julià

L'Arboç celebrarà aquest diumenge 10 de febrer el XXVIIè Cros Escolar. Aquesta prova forma part dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya, i començarà a les 11 del matí a la zona mestral de l'Arboç, als carrers que hi ha entre l´Institut i l'estació de trens.

Els Jocs Esportius Escolars de Catalunya (JEEC) són un programa de promoció esportiva establerta pel Consell Català de l´Esport de la Generalitat de Catalunya i organitzada pels consells esportius de tota Catalunya.

La matinal esportiva comptarà amb la participació de més de mig miler de joves des dels 3 anys fins a la categoria de majors de 18 anys, incloent-hi pares, mares i familiars dels participants. L´organització d'aquest esdeveniment esportiu és una iniciativa de l'AMPA de l´Escola Sant Julià de l'Arboç juntament amb el centre educatiu, i la col·laboració de l'Ajuntament de l'Arboç.

La cursa camp a través o cros és una modalitat d'atletisme també coneguda per la forma anglesa cross-country o per la més reduïda de cross. Consisteix principalment a recórrer distàncies camp a través en circuits naturals no urbans o adaptats. Va estar dins del programa olímpic d'atletisme durant tres jocs olímpics, a Estocolm 1912, Anvers 1920 i París 1924, en dues modalitats: individual i per equips. Actualment, la màxima competició és el Campionat Mundial de Camp a Través que es realitza anualment amb seu itinerant designada per la IAAF.

 

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat