banner est whatsapp

El sènior del Club de Futbol l´Arboç segon a la classificació

L'Arboç, 23/01/2019 10:43:26

La victòria davant de l´Alcover a situat a les abelles de l´amateur en la zona de promoció d´ascens


Foto: l'amateur al vestuari celebrant la victòria davant de l'Alcover

La derrota del Valls davant del Constantí per 7 a 3, i la victòria de l'Arboç al camp de l'Alcover per 1 a 4, han situat al nostre sènior segons a la classificació. Això també ha comportat que el sènior del Club de Futbol l'Arboç estigui ara mateix en la zona de promoció d'ascens desprès de 4 victòries consecutives

El partit del passat diumenge 20 de gener davant de l'Alcover va començar torçat amb un gol en contra en els primers minuts, però els de l'Arboç van oferir un autèntic espectacle de futbol a l'afició remuntant el matx amb 4 gols i amb un jugador menys.

Aquest dissabte hi ha derbi al municipal de l'Arboç contra el Calafell a 2/4 de 7 de la tarda, i el Club de Futbol fa una crida a tota la vila i a l'afició a assistir al camp per animar el nostre equip per aconseguir guanyar i reforçar encara més la posició a la taula. D'aquí a dues setmanes l'Arboç s'enfrontarà al líder.

Moltes felicitats a l'equip de l'amateur i molta força i sort per aconseguir els millors objectius I continuar a la zona alta!

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat