banner est whatsapp

L´Ajuntament de l´Arboç contracta quatre peons per fer millores al mobiliari urbà

L'Arboç, 16/01/2019 10:38:47

També faran reparació de voreres i el manteniment de parcs infantils


Imatge: La Brigada municipal fent feines de manteniment en un parc infantil. (Font: Aj. de l’Arboç)

 

L’Ajuntament de l’Arboç, a través del programa Treball i Formació ha contractat 4 persones per ajudar a fer tasques de reparació i manteniment a l’equip de la Brigada municipal. Realitzen feines vàries com la reparació de mobiliari urbà, reparació de voreres, manteniment de zones de joc infantils…  

 

Les 4 contractacions es van dur a terme a través de subvencions destinades a dur a terme projectes de millora de l'ocupabilitat de les persones treballadores, especialment les que tenen amb més dificultats d'accés al mercat laboral, per mitjà d'accions d'experiència laboral en el marc del programa Treball i Formació. 3 dels contractats ho són per un periode de 6 mesos en el marc de les línies PANP i PRGC i una altra ha estat contractada per un periode d’un any en el marc de la línia DONA.

 

La contractació es va fer el dia 28 de desembre passat a través del Consell Comarcal del Baix Penedès. Les persones seleccionades van haver de passar una entrevista presencial i es van tenir en compte varis factors com la situació de cada família, el nombre de fills, o el temps que aquella persona portava en situació d’atur.

El programa Treball i Formació està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat