banner est whatsapp

El concert pro Marató de Les Ombres recapta 1400 euros€

L'Arboç, 15/01/2019 19:44:56

El teatre El Centre es va omplir a vessar de vilatans i persones vingudes d´arreu del territori


Foto: moment del concert (autora: Laura Andreia Napcori Craita)

El passat dissabte 12 de gener, el grup musical 'Les Ombres' va tornar a fer ple al teatre El Centre oferint un gran concert a favor de La Marató de TV3, dedicada enguany a la investigació i la lluita contra el càncer.

El concert va recaptar un total de 1400 euros gràcies a les entrades-donatiu adquirides per les més de 200 persones que hi van assistir, la majoria vilatans i també per gent vinguda d'arreu del territori, Vilafranca, La Granada, Reus....

Les Ombres van interpretar clàssics del pop rock de les dècades dels 60, 70 i 80, i en aquesta ocasió van comptar amb les actuacions estel·lars de la soprano Laura Obradors, la cantant Nerea Bassart acompanyada pel calaix de Xavi Pomar, el guitarrista Miquel Carpena i la Coral Ressò de l'Arboç, sota la direcció d'Argemí Curto. El grup musical està format per Josep Josa, Sisco Pomar, Ricard Ribas, Josep Ribas Jordi Gol i Jaume Batlle.

El concert pro Marató de Les Ombres ja és tot un clàssic de les dates nadalenques, i s'ha anat celebrant a l'Arboç des de l'any 2012 amb molt d'èxit, cada vegada amb més públic, qualitat interpretativa i de so. De cara al concert de l'any vinent 2020, està previst que s'emeti en directe per Ràdio l'Arboç i que es faci una gravació d'alta qualitat amb l'objectiu de crear un històric sonor d'aquest esdeveniment benèfic.

El concert del dissabte va comptar amb la col•laboració de l'Elenc Artístic Arbocenc i l'Ajuntament de l'Arboç, i tota la recaptació anirà destinada íntegrament a La Marató de TV3.

Font: Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat