banner est whatsapp

L´Arboç substituirà l´actual enllumenat públic per un de nou més eficient de tecnologia led

L'Arboç, 08/01/2019 13:26:47

Un cop finalitzat el canvi, l’estalvi energètic serà superior al 80% referent al consum actual, amb una rebaixa de la factura elèctrica anual per a l´Ajuntament al voltant dels 100.000 euros


L'Arboç ha començat a substituir l'actual enllumenat públic per un de nou de tecnologia led molt més eficient. Es tracta d'un projecte de gran abast en 3 fases que permetrà renovar completament l'enllumenat públic actual de la vila per mitjà d'una moderna instal·lació de llums LED. De fet, ja s'ha realitzat la primera fase de la instal·lació a la zona de l'Avinguda Mossèn Cinto Verdaguer que és aproximadament un 10% del nou enllumenat a instal·lar.

Aquest nou sistema d'enllumenat augmenta notablement la seva eficiència amb moltes menys avaries i manteniments. A la vegada, el seu consum energètic és notablement inferior a la bombeta normal, del 80%, estimant que un cop reemplaçat tot l'enllumenat actual per leds, l'estalvi anual municipal serà d'uns 100.000 €.

A més, el nou enllumenat led ofereix una llum més brillant, blanca i nítida millorant notablement la visibilitat nocturna i inclou un sistema de telecontrol que permet regular la potència segons l'hora de la nit que sigui, millorant l'eficàcia i reduint la contaminació lumínica.

Font: Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat