banner est whatsapp

Tot a punt per al 6è Torneig de Pàdel Solidari amb la Marató de TV3 a l´Arboç

L'Arboç, 13/12/2018 19:17:51

Se celebrarà aquest diumenge 16 desembre i els diners de les inscripcions aniran destinats a la Marató


Imatge: Cartell Promocional del 6è Torneig de Pàdel Solidari (Font: Aj. l’Arboç)

Aquest diumenge 16 de desembre l'Arboç participarà novament com a subseu al 6è Torneig de Pàdel Solidari a favor de la Marató de TV3, enguany dedicada a la investigació i a la lluita contra el càncer. Aquest torneig solidari està organitzat per l'Escola Garbí i l'Escola Bressol Ralet Ralet, ambdues del Vendrell, i compta amb la col·laboració de nombroses empreses, entitats i ajuntaments, entre els quals l'Ajuntament de l'Arboç.

Els partits es disputaran a les pistes de pàdel distribuïdes entre les poblacions de l'Arboç, El Vendrell, Calafell, Bellvei, Santa Oliva, Torredembarra i Roda de Berà. A l'Arboç, a les pistes de pàdel de les instal·lacions Inacua l'Arboç, es disputarà el Torneig Masculí de Pàdel durant tot el matí.

La inscripció es pot fer en qualsevol dels clubs i institucions participants. En el cas de l'Arboç, tots els interessats/des podran sol·licitar informació i inscriure's al Torneig de Pàdel Solidari a les instal·lacions de la Piscina Coberta Municipal, o bé trucant-hi al telèfon 977 109 323. El preu de la inscripció és de 12 euros, que es paguen el mateix dia del torneig, i inclou una samarreta d'obsequi, fruita i beguda. Tots els diners recaptats aniran destinats íntegrament a la Marató de TV3. En totes les seus del torneig també es recolliran joguines noves per la Creu Roja de Calafell.

El Torneig Solidari de Pàdel és una més de les activitats esportives i solidàries en les quals participa l'Ajuntament, sigui com a col·laborador, o directament com a organitzador, com en els casos de la Campanya "l'Arboç es Mou", o la cursa Solidària contra el Càncer del passat 7 d'octubre.

Font:

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat