banner est whatsapp

Zumba i xocolatada solidària amb els Minions a l´Escola Bressol Municipal de l´Arboç

L'Arboç, 11/12/2018 20:56:38

La festa és aquest divendres 14 de desembre a partir de 2/4 de 6 de la tarda, i és a favor de la Marató de TV3


Foto: Cartell de la festa solidària

L'Escola Bressol Municipal 'Minyons' de l'Arboç prepara una gran festa solidària amb la Marató de TV3 oberta per a totes les famílies aquest divendres 14 de desembre, a partir de 2/4 de 6 de la tarda. Es traca d'una sessió de Zumba molt especial, que anirà a càrrec dels populars 'Minions', que animaran a tota la mainada i els assistents a ballar i a passar-ho d'allò més bé. Després de passar-ho bé amb la zumba, cap a 2/4 de 7, serà el moment de gaudir d'una gran xocolatada amb melindros.

L'entrada-donatiu té un preu d'1€ pels infants de 6 a 10 anys, i de 2€ per a majors de 10. El tiquet de la xocolatada amb melindros és de 3€, i també es posaran a la venda polseres solidàries a 2€ la unitat. Tota la recaptació de les entrades, la xocolatada i les polseres anirà íntegrament destinada a la Marató de TV3, enguany dedicada a la investigació i a la lluita contra el càncer.

L'esdeveniment compta amb el suport i la col·laboració de l'Ajuntament de l'Arboç, Rufino Sonanta Espectacles i Anna Ferrera.

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat