banner est whatsapp

Aquest diumenge 2 de desembre l´Arboç commemora el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

L'Arboç, 30/11/2018 09:44:50

A les 11 del matí, la Rambla Gener es convertirà amb una gran ludoteca a l’aire lliure


El dia 3 de desembre va ser designat l'any 1992 per l'Assemblea General de les Nacions Unides com el Dia Internacional de les persones amb discapacitat. La discapacitat és una condició que afecta el nivell de vida d'un individu i que consisteix en el patiment d'una deficiència física o mental, com la discapacitat sensorial, cognitiva, intel·lectual, la malaltia mental o diversos tipus de malalties cròniques. El Dia Internacional de les persones amb discapacitat és una jornada per impulsar mesures orientades a la constant millora de la situació d'aquest col·lectiu i a la consecució de la igualtat d'oportunitats i a la integració en la societat de les persones amb discapacitat.

L'Ajuntament de l'Arboç, com a institució compromesa amb la participació i igualtat plena de totes les persones que formen la nostra societat, ha programat per aquest diumenge 2 de desembre tot un seguit d'actes per commemorar aquest dia i refermar el compromís municipal envers aquest important col·lectiu.

A les 11 del matí, la Rambla Gener es convertirà amb una gran ludoteca a l'aire lliure amb els jocs tradicionals de gran format cedits per Jove Baix Penedès. Seguidament, la Batucada Petafort Percussió del Vendrell farà sentir els seus ritmes pels carrers de l'Arboç en una animada cercavila. I finalment, a les 12 del migdia a la Rambla Gener tindrà lloc la llegida del manifest.

Tots els actes són organitzats per l'Ajuntament de l'Arboç i l'Ajuntament de Bellvei, amb la col·laboració de Jove Baix Penedès, Batucada Petafort Percussió, la Fundació Santa Teresa i el Club Esportiu Garbí del Vendrell.

L'Ajuntament de l'Arboç desitgen fer constar el més sincer agraïment a totes les institucions i col·lectius col·laboren per fer possible aquesta jornada festiva; en especial a la Batucada Petafort Percussió que actuarà de manera totalment gratuïta i desinteressada.

Font: Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat