banner est whatsapp

El Club de Bàsquet l´Arboç organitza una xocolatada solidària amb la Marató de TV3

L'Arboç, 28/11/2018 18:44:56

Aquest dissabte 1 de desembre, el Pavelló Municipal obrirà portes a les 10 del matí


El Club de Bàsquet l'Arboç també es vol solidaritzar amb la causa de la Marató de TV3, enguany dedicada a la investigació i la lluita contra el càncer. Per aquest motiu ha organitzat una xocolatada per aquest dissabte 1 de desembre, amb la voluntat de recaptar diners per destinar-los a la Marató 2018.
El Pavelló Municipal de l'Arboç obrirà portes a les 10 del matí, i durant les hores que es juguin els corresponents partits de la jornada també es podrà gaudir de la xocolata calenta amb melindros.

Actes oficials previstos a la tarda;

Visites institucionals a la Giralda de l'Arboç i a l'exposició dels 75 anys de Bàsquet a l'Arboç, i l'entrega d'una placa commemorativa de la Federació Catalana de Bàsquet al club arbocenc per ¾ de segle d'història d'aquest esport a la nostra Vila.

A les 5 de la tarda, el Club de Bàsquet l'Arboç rebrà la visita del Sr. Joan Fa, President de la Federació Catalana de Bàsquet, amb motiu de l'entrega de la placa commemorativa de la Federació al bàsquet arbocenc pels seus 75 anys d'història. Joan Fa vindrà acompanyat pel President Territorial de Tarragona, Sr. Joan Cortina, pel Cap Administratiu Territorial de Tarragona, Sr. Enric Rovira, i pel Cap de Protocol i Premsa de la Territorial, Sr. Eusebi Cedeño, a més de Joan Plana, Cap de la Representació Territorial de l'Esport de la Generalitat de Catalunya a Tarragona. També hi seran presents les autoritats locals, Joan Sans, Alcalde de l'Arboç i Miguel Ángel del Río, Regidor d'Esports i Joventut de l'Ajuntament de l'Arboç.

Sobre ¼ de 7 de la tarda, abans de disputar-se el partit del Júnior Femení de l'Arboç contra el Calafell, tindrà lloc l'acte oficial d'entrega de la placa commemorativa. Amb l'acte d'aquest dissabte el Club de Bàsquet l'Arboç dóna per finalitzats els actes del 75è Aniversari.

Font: Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat