banner est whatsapp

Els Minyons de l´Arboç acaben la temporada castellera 2018

L'Arboç, 28/11/2018 13:23:57

Ara els queda convocar la seva assemblea general, on hauran d´escollir nova tècnica


Els Minyons de l'Arboç van finalitzar la temporada castellera el passat dissabte dia 17 de novembre a la Diada dels castellers d'Andorra a Sant Julià de Lòria, actuant juntament amb els Minyons de Santa Cristina d'Aro, els Xiquets de Vila-seca i els amfitrions. Va ser una de diada de germanor entre les colles i que també va acabar amb un dinar de germanor.
Després de l'actuació els arbocencs van tenir temps lliure fins al diumenge a la tarda que es tornava a l'Arboç, per gaudir d'Andorra i fer activitats i caminades per la natura amb la canalla minyona i els adults.

A les 7 de la tarda del passat dissabte dia 24, els Minyons, dins dels actes del seu 60è Aniversari des de la seva fundació, van fer una xerrada a l'Auditori de la Casa de Cultura de l'Arboç. Aquesta xerrada va anar a càrrec del Laureà Inglada i el Jaume Ventura, que són membres dels Minyons, i que van parlar sobre vivències i anècdotes de la colla arbocenca, des de la seva fundació fins al dia d'avui.
Després de la xerrada es va fer un homenatge a 7 castellers que encara estan actius des de la fundació de la colla castellera de l'Arboç l'any 1958.

Un cop acabada la xerrada, els Minyons van anar al seu sopar de fi de temporada, on es van lliurar els premis 'Minyó Fidel', que aquest any van ser per a la Laura Burrueco Jardí i pel David Espelleta Domènech, per la seva fidelitat, disciplina i constància amb la colla.

Els Minyons també van comptar amb la presència de representants de la Colla Vella dels Xiquets de Valls amb el seu Cap de colla de l'Albert Martínez i de la seva dona Maribel Robert, als quals se'ls va donar un record per la seva assistència al sopar.

Ara als Minyons de l'Arboç només els queda convocar la seva assemblea general, on hauran d'escollir nova tècnica, perquè el Cap de Colla el Jöel Alcalde i el seu equip acaben el seu mandat aquesta temporada.

A la fotografia dels premis hi ha els 2 Minyons Fidels, el Cap de colla de la Vella de Valls amb la Presidenta, el Secretari, el Cap de colla i el Cap de pinyes dels Minyons de l'Arboç.

A la fotografia dels homenatjats, hi ha membres de la Junta Tècnica , de la Junta Administrativa i els 2 ponents de la xerrada.

Font:

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat