banner est whatsapp

L’Ajuntament de l’Arboç contracta 3 joves a través del programa de Garantia Juvenil

L'Arboç, 28/11/2018 10:26:00

Un electricista i dos administratius donaran suport als diferents departaments municipals durant 6 mesos


Imatge: Els joves contractats (Font: Aj. de l’Arboç)

 

L’Ajuntament de l’Arboç ha contractat tres joves a través del programa de Garantia Juvenil per donar suport als diferents departaments municipals. Es tracta d’una iniciativa per dotar d’experiència a joves fins a 29 anys que tinguin una formació prèvia amb l’objectiu que en acabar l’experiència professional els permeti trobar una altra feina.

 

Les 3 contractacions  de persones beneficiàries del programa de garantia juvenil són en règim de pràctiques durant un periode de 6 mesos a jornada completa i amb inici al 30 d’octubre fins el 29 d’abril de 2019.  Es tracta d’un/a electricista i dos administratius/ves d’administració general per a donar suport als diferents departaments de l’Ajuntament.

 

Aquests joves s’havien d’inscriure previament a Garantia Juvenil i han de tenir una formació anterior. Aquesta convocatòria correspon al 2018 i s’espera que per l’any vinent es pugui tornar a demanar.

Aquest projecte està cofinançat per la iniciativa d’ocupació juvenil i el fons social europeu 2014/2020 amb un cofinançament del 91,89%.

Font:

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat