banner est whatsapp

L´Arboç gaudirà d´un arbre dels desitjos a la Fira de Santa Llúcia

L'Arboç, 23/11/2018 10:32:12

La 807 edició d´aquesta tradicional fira comptarà amb importants novetats enfocades als infants


La pròxima edició de la 807a Fira de Santa Llúcia del 8 i 9 de desembre s'acosta i a poc a poc l'Ajuntament ja ha donat a conèixer importants novetats que enguany podrem gaudir. Hi hauran cinc activitats i nous tallers enfocats a la mainada i amb temàtica nadalenca. Ja el divendres 21 de desembre a la tarda i durant tota la Fira, hi haurà un tió de Nadal que haurà de ser alimentat par la mainada per a poder créixer i estar preparat per cagar molts regals i sorpreses per a tothom.

Una altra activitat destacada serà l'arbre dels desitjos situat al Carrer Major. Un arbre on tots els nens i nenes podran posar en una cartolina els seus desitjos i il·lusions i penjar-ho a l'arbre perquè es facin realitat.

El dissabte a la tarda també hi haurà una xocolatada per als infants per ajudar a fer passar el fred a més de riure i divertir-se amb l'actuació d'un mag i contacontes. La setmana que ve l'Ajuntament de l'Arboç donarà a conèixer el programa complet amb tots els actes i activitats de la 807a Fira de Santa Llúcia.

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat