banner est whatsapp

Els Minyons de l´Arboç presenten la nova tècnica

L'Arboç, 13/03/2018 13:34:08

Els assajos de la canalla començaran aquest dimecres 14 de març a les 6 de la tarda


Imatge: Foto del 2on Open de Dòmino celebrat a l´Arboç el 4 de març passat.

Després de l´èxit de participació de les dues darreres cites, aquest diumenge 25 de març el local Arbosense acollirà el 3r Open de Dòmino de l´Arboç, prova de rànquing doble puntuable pel Campionat Provincial de la Federació de Dòmino de Tarragona. El jutge de taula serà el Sr. Rue.

Val a dir que nostra vila s´esta convertint en un important punt de trobada pels amants d´aquest joc de taula a les comarques del Penedès i Tarragona. El darrer open es va celebrar a l´Arboç el passat 4 de març.

Organitzat pel Bar Cafeteria Sant Jordi II i la Federació de Dòmino de Tarragona, i amb la col·laboració de negocis i empreses de la vila, comarca i de l´Ajuntament de l´Arboç, el 3r Open de Dominó de l´Arboç començarà les partides a les 10 del matí, després d´un gran esmorzar per a tots els participants. En total es faran 5 rondes en les modalitats de 300 punts o de 45 minuts de joc. La inscripció a l´open té un preu de 20 euros, que es podrà formalitzar de 8 a 9:30h del matí durant l´esmorzar, que constarà de pa torrat amb botifarra, cansalada, xoriço, botifarra negre a la brasa, vi i aigua, i que està inclòs en apuntar-se.

El primer premi per a la primera parella guanyadora són 200 euros i obsequi. El segon premi són dues espatlles ibèriques i obsequi, el tercer premi dues espatlles ibèriques i obsequi, el quart premi dos pernils del país i obsequi, del cinquè al desè premi dos lots de formatge i vi. També hi haurà premi especial per a les parelles 15,20,25,30 i última, i obsequis per a la resta de participants.

Els comerços col·laboradors en aquest 3r Open Dòmino l´Arboç són; Embotits Bundó, Decoració i complements Fabregas, Estrella Damm, El Trompetista, Sonanta Espectacles, Euroestrellas, Dispengar S.A, B-Grup, Mundo Deportivo i Codere.

Per a més informació sobre l´open hom pot trucar als telèfons 659 933 044, de Rufino, o bé al 630 78 7007 de Chus.

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat