banner est whatsapp

Marc i Ricard Ribas completen el Panda Raid 2018

L'Arboç, 12/03/2018 12:51:33

Els germans arbocencs han hagut de superar 6 dures etapes amb dunes, fangars i tempestes de sorra a través del Sàhara


Imatge: Imatge aèria del Polígon del Foix (Font: Aj. de l’Arboç)

L´Ajuntament de l´Arboç ha aprovat recentment un conveni de col·laboració pel desenvolupament del programa "Pla d´acció per la millora i dinamització dels polígons d´activitat econòmica al Baix Penedès".

Es tracta d´un programa de planificació estratègica que promou el Servei d´Ocupació de Catalunya (SOC), per impulsar un Pla de millora dels polígons d´activitat econòmica de la comarca del Baix Penedès. S´executarà amb el suport d´ajuntaments i també d´associacions empresarials amb implantació al territori i empreses consolidades dels diferents sectors econòmics de la comarca.

Aquest conveni estableix un marc de col·laboració amb l´Ajuntament pels pròxims anys per incrementar l´activitat empresarial a la comarca i generar nous llocs de treball. i paral·lelament activar la millora i revalorització dels polígons industrials de la comarca com espais òptims per a la instal·lació de noves empreses. Amb aquests objectius es volen iniciar els programes d´actuació seguint les indicacions del Pla Estratègic.

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat