banner est whatsapp

Pròxim debut dels alumnes dels tallers de teatre del Centenari de l´Elenc Artístic Arbocenc

L'Arboç, 06/03/2018

Serà el diumenge 18 de març a partir de les 6 de la tarda, amb tres divertides obres a l´escenari de ´El Centre´


El diumenge 18 de març, ´El Centre´ de l´Arboç viurà una divertida vetllada a càrrec dels alumnes dels tallers de teatre que va organitzar l´Elenc Artístic Arbocenc amb motiu dels actes de celebració del seu centenari.

Els alumnes interpretaran "Les rialles perdudes del príncep", un conte de Tomeu Vidal, a càrrec del grup infantil de 8 a 11 anys. Tot seguit serà el torn del grup juvenil de 12 a 15 anys, que ens oferiran "Un plat de crema", un sainet de Lluís Coquard. Finalment els alumnes adults interpretaran ´Vés-te´n, Anton..´, una farsa còmica de Joan B. Ripoll.

Les entrades ja es poden adquirir a la Papereria Montserrat del carrer de l´Hospital núm. 20. L´Elenc Artístic Arbocenc va impartir el mes d´abril de 2016 uns cursets i tallers intensius de teatre adreçats a joves i adults, amb un gran èxit de participació.

Amb la voluntat de fer una petita introducció del món del teatre a possibles futurs actors i actrius, els inscrits van rebre nocions de vocalització, expressió oral i corporal, interpretació i inhibició, entre altres. També es va oferir un taller de maquillatge teatral.

El diumenge 18 de març podrem gaudir d´una divertida vetllada teatral de la mà d´aquests actors i actrius novells, on ens mostraran els resultats de l´alta formació oferida per l´Elenc Artístic Arbocenc.

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat