banner est whatsapp

Joel Alcalde és el nou Cap de Colla dels Minyons de l´Arboç

L'Arboç, 06/03/2018

El passat dissabte 17 de febrer, els Minyons de l’Arboç van celebrar l’Assemblea General Ordinària del 2018


El passat dissabte 17 de febrer, els Minyons de l´Arboç van celebrar l´Assemblea General Ordinària del 2018, i els punts destacats de la mateixa van ser els següents:

El primer va ser obrir un nou període de temps per poder presentar candidatures a Cap de Colla dels Minyons, ja que no es van presentar candidatures, les quals es havien de votar en aquesta Assemblea. El segon punt clau de l´Assemblea va estar l´anàlisi del present i futur de la colla, on va quedar palès la necessitat de concentrar esforços en el compromís dels actuals membres de la Colla i aconseguir de manera imprescindible créixer en nombre de Castellers.

Cal destacar la bona assistència de membres de la colla amb més de tres hores d´interessants presentacions i debats. Es va convocar una assemblea extraordinària per al dia 2 de març de 2018, per escollir la Junta Tècnica. En aquesta assemblea extraordinària també va haver-hi una molt bona assistència de castellers dels Minyons de l´Arboç, tot i que no es va presentar cap candidatura a Cap de colla.

Va haver-hi un debat molt interessant i al final es va escollir el que serà el nou Cap de colla dels Minyons de l´Arboç els pròxims 3 anys, el Joel Alcalde Álvaro i que va ser escollit per majoria absoluta. El Joel és un casteller que va començar d´enxaneta amb els Minyons de l´Arboç i ha anat baixant pisos fins a arribar al pis de terços. També aquests últims 3 anys ha estat Cap de canalla de la colla i alguna vegada ha fet tasques de Sotscap de colla amb la tècnica sortint.

Tot i ser un Cap de colla molt jove, se li ha de reconèixer que de valor no li falta. I el més important és que té el suport de la colla. Aquest divendres dia 9 de març a les 21 hores, es farà la presentación del Cap de colla i de la seva tècnica al local d´assaig dels Minyons de l´Arboç, on exposaran el seu projecte per als 3 anys que vénen.

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat