banner est whatsapp

Xerrada a l´Institut de l´Arboç ´I després de l´ESO, què?´

L'Arboç, 06/03/2018

Adreçada a pares i alumnes de 3r i 4t d´ESO, per tal de donar-los a conèixer totes les opcions formatives i laborals amb o sense graduat en ESO


Jove Baix Penedès ofereix aquest dimecres 7 de març, a partir de les 6 de la tarda a l´Institut de l´Arboç, una xerrada informativa adreçada a pares i alumnes de 3r i 4t d´ESO, per tal de donar-los a conèixer totes les opcions formatives i laborals amb o sense graduat en ESO.

Aquesta xerrada, amb el nom de "I després de l´ESO, què?", està pensada com un espai de trobada on els joves i les seves famílies rebran orientació i informació acadèmica i professional, a més de comptar amb un ambient d´intercanvi i debat.

La xerrada és oberta a pares i joves de 3r i 4t d´ESO , i anirà a càrrec de les tècniques del Servei Comarcal de Joventut del Baix Penedès. La ponència inclou una exposició dels elements a tenir en compte per tal de fer una bona elecció d´estudis, com el coneixement d´un mateix (habilitats, personalitat, interessos professionals...) i els condicionants de l´elecció.

Després s´explicaran les alternatives de formació en finalitzar els estudis d´ESO, amb el graduat o sense, és a dir, els itineraris de formació segons l´oferta vigent; tenint en compte les característiques principals de cada formació i les seves sortides.

També s´oferiran els contactes i les fonts d´informació de referència necessàries per a poder completar la informació.

A més, s´aportaran eines i elements de reflexió per tal que pares i alumnes comparteixin aquest moment important, que representa el punt de partida de la carrera acadèmica o professional.

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat