banner est whatsapp

L´Institut de l´Arboç organitza la 3a Caminada Solidària i 3a Trail d´Iniciació 6km, com a Cloenda del seu Projecte de Servei Comunitari

L'Arboç, 05/03/2018

L’esdeveniment esportiu se celebrarà el diumenge 8 d’abril i les incripcions ja són obertes


Imatge: Cartell oficial de l’esdeveniment

El diumenge 8 d'abril l'Institut de l'Arboç commemorarà el Dia Mundial de l'Activitat Física 2018 organitzant la tercera edició de la Caminada Solidària i Trail d'iniciació, enguany amb una distància de 6 km que transcorrerà per la nova Ruta 4 de les "Rutes de l'Arboç", recorregut per les barraques de pedra seca de l'Arboç. La Ruta 4 transcorre pels paratges de la zona agrícola existent entre l'Arboç i Banyeres del Penedès.

Fins al dia 21 de març el preu de la inscripció és de 10 euros. A partir d'aquesta data i fins al 4 d'abril el preu d'inscripció serà de 12 euros. La inscripció inclou la bossa del corredor amb la samarreta tècnica i bossa oficial de l'activitat, botifarra i beguda. Es pot formalitzar la inscripció en línia a través a l’enllaç:

 http://www.athleticevents.net/cursa/3a-caminada-i-trail-d-iniciacio-a-l-arboc-2018-248

La inscripció està oberta des d'avui dilluns 5 de març

Aquells participants que siguin menors d'edat han de portar complimentada l'autorització de menors. Descarregar autorització menors (accés)

Els organitzadors recomanen fer la inscripció via online, però també es poden formalitzar presencialment a l'Institut de l'Arboç o al Punt d'Informació Juvenil de la Casa de Cultura, situat al C/ Major 37 de l'Arboç, de dilluns a dijous en l'horari de 18:00 a 20:00h.

Descarregar full d'inscripció (PDF)

També podeu consultar el reglament (PDF)

La cursa sortirà des de l'Institut de l'Arboç a les 10:00?h, però abans caldrà recollir el dorsal de participació en la cantina de l'Institut des de les 8:30?h fins a les 9:45?h.
La cursa és sense cronometratge, no competitiva, i ha estat concebuda per a totes aquelles persones que desitgin tenir una primera presa de contacte amb l'apassionant món del Running, i també pels caminants que vulguin passar un matí agradable i amè per a una bona causa, ja que tots els beneficis obtinguts de les inscripcions aniran destinats als Bancs d'Aliments dels Ajuntaments col·laboradors.

La 3a Caminada Solidària i 3r Trail d'Iniciació 6km, és una activitat organitzada per l'Institut de l'Arboç, i inclosa dins el seu projecte de servei comunitari, que compta amb la col·laboració de l'AMPA de l'Institut de l'Arboç, dels Ajuntaments de l'Arboç, Banyeres del Penedès, Bellvei, Castellet i la Gornal i del Club Esportiu l'Arboç.

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat